ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА пропонує міськраді нарешті визначитись з ділянкою під сміттєзвалище

|

Львівська обласна державна адміністрація офіційно направила Львівській міській раді перелік із семи земельних ділянок, які потенційно можна використати під будівництво сміттєпереробного комплексу, – про це під час наради з питань виконання заходів щодо Грибовицького сміттєзвалища повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич, інформує прес-служба ЛОДА.

«Обласна державна адміністрація офіційно, за попереднім вибором, в якому взяли участь контролюючі служби, повідомили міській раді про сім пропозицій земельних ділянок для будівництва нового сміттєпереробного заводу», – сказав Богдан Матолич.

Він наголосив, що поки не буде визначена підрядна організація чи інвестор, які остаточно виберуть одну з цих ділянок, вони не будуть оприлюднені: «Після вибору ділянки про неї буде офіційно і публічно оголошено для представників ЗМІ та громадськості», – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА.

Богдан Матолич вкотре закликав представників засобів масової інформації не спекулювати на цьому питанні.

Також під час наради розглянуто питання ходу виготовлення проекту рекультивації Львівського міського полігону твердих побутових відходів та проблем його експлуатації.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *