ОСТАННІ НОВИНИ

Під стінами облради закликають змести режим, що перетворив країну на зону

|

Понад 100 осіб взяли участь у пікеті під будівлею Львівської ОДА на підтримку жителів райцентру Врадіївка на Миколаївщині, жителі якої упродовж минулих років ставали жертвами міліцейського свавілля. Учасниками акції переважно були прихильники ВО “Свобода”, до яких долучилися й активісти ВО “Батьківщина”.

Люди тримали в руках плакати – “Свавілля влади — це війна проти громади!”, “Покращення від Захарченка: вбивства, зґвалтування, сваволя”, “Врадіївка повстала — повстане й Львівщина”, “В. Запорожець — перший дзвінок, Врадіївка — другий. Затямте, останній дзвінок незабаром” та інші.

Вони скандували: “Міліції — ганьба!”, “Владу — геть!”, “Міліцію — за ґрати”, “Свавілля влади — суд громади!” та інші лозунги.

Промовці наголошували на тому, що чинна влада всіляко розширює поле діяльності міліції і зменшує її зв`язок з місцевими громадами, внаслідок чого міліція замість правоохоронного органу стає виключно репресивним. Відтак і виникають проблеми на кшталт тієї, що збурила людей у Врадіївці.

Депутат Львівської обласної ради  Михайло Барбара виявився найбільш радикальним і наголосив, що події у Врадіївці є лише фрагментом мозаїки усієї злочинної системи, яку вибудував чинний президент зі своїми однопартійцями. Відтак — систему треба міняти, вважає депутат.

“ Кожне село має стати тією Врадіївкою, щоби змести цей режим, який перетворив Україну на зону”, –  наголосив депутат.

Джерело фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *