ОСТАННІ НОВИНИ

За організацію грального бізнесу чоловік відбудеться лише штрафом

|

Встановлено організатора двох гральних закладів, незаконну діяльність яких було виявлено у квітні цього року у Львові та на Пустомитівщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області

Нагадаємо, на початку квітня цього року правоохоронці в селі Муроване Пустомитівського району та у Сихівському районі Львова викрили діяльність протизаконних закладів, де за допомогою гральних автоматів та комп’ютерів із спеціальним програмним забезпеченням надавались послуги з організації азартних ігор.

Під час обшуків у цих приміщеннях вилучено 22 персональних комп’ютери, 17 гральних автоматів та близько 2 тис. грн коштів отриманих від незаконної діяльності.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області встановлено організатора обох гральних закладів. Ним виявився 28-річний мешканець Львова, до слова, раніше вже судимий за скоєння аналогічних злочинів.

Відтак, 27 червня згаданій особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 203-2 КК України, а обвинувальний акт щодо нього скеровано до суду.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень йому загрожує штраф до вісімсот п’ятдесяти тисяч гривень із конфіскацією грального обладнання.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *