ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати відклали звіт Садового

|

Під час формування порядку денного сесії Львівської міської ради було виключено із порядку денного питання звіту про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік. Про це повідомляє кореспондент “Львівського порталу” із сесійної зали міськради.

Очікується, що звіт буде заслухано на наступному сесійному засіданні.

Як повідомлялося раніше, проти звіту на сьогоднішньому засіданні виступила фракція Во “Свобода”, що має більшістьу міській раді.

Як заявив керівник фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Маркіян Лопачак, депутати отримали текст звіту лише в понеділок 27 травня. Саме ж питання “Про звіт про роботу виконавчих органів влади за 2012 року” на пленарному засіданні 30 травня 2013 року” з`явилося в порядку денному, без обговорення на колегії.

“Я чітко усвідомлюю мотиви Андрія Садового – його цікавить лише звіт “для галочки”. Водночас така позиція суперечить нашим принципам. Офіційно заявляю, що питання про звіт міського голови буде розглянуто лише тоді, коли депутатський корпус його належно опрацює. Міські чиновники повинні зрозуміти: ми – не статисти, ми – представники думки громади, які дадуть належну оцінку роботі виконавчих органів влади, як ми це зробили минулоріч, визнавши роботу Андрія Садового 2011 року незадовільною. Критики наші чиновники категорично не сприймають, а це – неправильно, бо без критики немає поступу”, – заявив Маркіян Лопачак.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *