ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабандисти ховають сигарети у вентиляції, обшивці та колесах

|

Цими вихідними працівники митного поста Міндоходів «Рава-Руська» запобігли незаконному переміщенню через кордон понад півтори тисячі пачок сигарет різних найменувань, повідомляє головне управління Міндоходів у Львівській області. Для приховування їх від митного контролю контрабандисти не втомлювалися вигадувати хитромудрі способи.

Так, в одному з випадків  громадянин України намагався приховати 200 пачок цигарок у вентиляційному каналі задньої частини автобуса. Інший українець намагався перевезти понад 500 пачок цигарок у спеціально виготовленому сховищі в подвійному дні автомобіля. Також зафіксовано випадок, коли сигарети сховали в обшивці передніх сидінь легковика. Найоригінальніший спосіб вигадав громадянин Польщі, який приховав майже 500 пачок сигарет в запасному та чотирьох робочих колесах автомобіля. Виявити їх змогли лише завдяки демонтуванню та розбортуванню коліс.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Сигарети вилучено, їх вартість буде встановлено додатково. Також вилучено один автомобіль, який було використано для переміщення через митний кордон товарів у спеціально виготовлених сховищах (тайниках), що утруднює виявлення таких товарів.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *