ОСТАННІ НОВИНИ

Шемчук влаштував структурну карусель підлеглим

|

Львівська обласна державна адміністарція має нову структуру. Як інформує прес-служба обласної адміністрації, голова ОДА Віктор Шемчук підписав Розпорядження  «Про впорядкування структури обласної державної адміністрації».

Згідно з цим документом, припиняється діяльність низки структурних підрозділів. Зокрема ліквідуєтсья департамент з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації. Його поділено на департамент з питань культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації та відділ охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації.
Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації реорганізують в управління молоді та спорту обласної державної адміністрації. 
Департамент з питань освіти, науки, сім’ї та молоді обласної державної стане департаментом освіти і науки обласної державної адміністрації, з передачею завдань і функцій в частині молодіжної політики управлінню молоді та спорту обласної державної адміністрації, а в частині сімейної політики, поліпшення становища сімей, попередження насильства в сім’ї, оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків, протидії торгівлі людьми – департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.
Департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації опділено на департамент житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації та департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу обласної державної адміністрації. 
Водночас управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування обласної державної адміністрації перетворять в департамент інформаційних технологій та господарського обслуговування обласної державної адміністрації. 
Також ліквідовано відділ національностей та релігій обласної державної адміністрації, поклавши його функції на департамент з питань культури,  національностей та релігій обласної державної адміністрації.
Згідно з розпорядженням відділу фінансового забезпечення апарату обласної державної адміністрації до 1 липня 2013 року підготувати проект розпорядження про затвердження змін до фонду оплати праці працівників і видатків на утримання структурних підрозділів обласної державної адміністрації відповідно до цього розпорядження.
Граничний штат Львівської ОДА затверджено на рівні 732 особи, з яких 124 працівники припадають на апарат Львівської ОДА.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *