ОСТАННІ НОВИНИ

Лист щодо ділянки на Липовій Алеї «Карпатам» пропонували підписати в міській раді – Дедишин

|

Генеральний директор ФК “Карпати” Ігор Дедишин під час виступу на сесії Львівської міської ради розповів, що лист від спортивних клубів, який був підставою для ухвали про виділення земельної ділянки на вулиці Липова Алея, 5 був написаний у стінах міської ради. Про це передає кореспондент “Львівського порталу” із сесійної зали.

За словами Дедишина, і баскетбольний і футбольний клуби неодноразово звертались до міської ради у процесі підготовки до проведення у львові Єврочемпіонату. Однак, від листа, на який посилався міський голова Львова Андрій Садовий з проханням виділити ділянку на Липовій Алеї, І.Дедишин відмежувався.

“На адресу футбольного клубу надійшов лист, який нам пропонували підписати. Лист з міської ради, був підписаний помічником першого заступника міського голови Олега Синютки Галиною Гречин. Саме там йшлось про наше нібито прохання про виділення землі. Оскільки там були вказані ділянки, де розміщені наші тренувальні поля, то ми відмовились категорично його підписувати. Однак ухвалу було прийнято. Офіційна позиція футбольного клубу всім відома. Ми звернулись до прокуратури з вимогою скасувати цю ухвалу, оскільки вона прийнята з порушенням чинного законодавства”, – заявив І.Дедишин.

Він додав, що ФК Карпати й надалі готовий виступати співінвестором будівництва спорткомплексу, однак, якщо йдеться про чашу стадіону.

до слова, у час виступу І.Дедишина, міський голова Львова вийшов із сесійної зали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *