ОСТАННІ НОВИНИ

Борг казначейства перед міським бюджетом становить уже 16 млн грн

|

Як поінформували у департаменті фінансової політики ЛМР, сума невиконання казначейством платіжних доручень міської ради збільшується. Якщо вчора держказначейство не проплачувало 12,7 млн грн, то сьогодні загальна сума непроплат становить 16 млн грн. про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

На рахунки розпорядників коштів не надходять 3,5 млн грн субвенції на дороги із спеціального фонду міського бюджету. Загальний фонд бюджету недоотримує 10 млн 300 тис. грн.

Майже 880 тис. грн не перераховано на витрати апарату управління – канцтовари, марки, бензин, обслуговування комп’ютерної техніки. Також казначейство не виконує платіжних доручень управління культури на 230 тис. грн, Уже понад 1 млн 150 тис. грн не перечислюють на рахунки управління освіти. «361,9 тис. грн не проплачується на закупівлю матеріалів, зокрема  і канцелярських, 789,3 тис. грн – це оплата послуг, в основному, зв’язку, а також послуг з дератизації, дезінфекції», – повідомили в міському управлінні освіти.

На загальну суму понад 6 млн 890 тис. грн не виконуються платіжні доручення на потреби житлово-комунального господарства. Відтак, кошти районних адміністрацій, за які оплачують роботи з поточного ремонту житлового фонду, становлять 1 млн 941 тис. грн. Ще 416 тис. грн не проплачують на придбання піскосуміші. Найбільша ж сума затримується в казначействі на поточний ремонт доріг, озеленення та саночистку – понад 4,5 млн грн.

Як уточнила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, по Галицькому району платіжні доручення не виконано на понад 1,48 млн грн.

«Йдеться про кошти на благоустрій міста, на озеленення, на висадку квітів, на ознакування, на саночистку. Є також чимала сума, яку ми не можемо повернути підрядникам за виконані ще у попередні роки роботи», – додала Ірина Маруняк.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *