ОСТАННІ НОВИНИ

Київське начальство не дало «Укрпошті» пікетувати Садового?

|

Понад 500 працівників «Укрпошти» зібралися сьогодні, аби пікетувати приміщення львівської Ратуші, де проходить сесійне засідання міської ради. Проте в останній момент представники адміністрації та профспілкового комітету підприємства переконали поштарів відмовитись від пікетування. Мотивувалося це тим, що ніби-то міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв відкликати своє вето на ухвалу ЛМР, яка встановлювала для «Укрпошти» символічну оплату за оренду приміщень.

За інформацією «Львівського порталу», несподівано мирні настрої керівництва «Укрпошти» викликані прочуханом з боку міністерських чиновників, на позицію яких суттєво вплинув львівський мер.

Як повідомляв «Львівський портал», мер Львова Андрій Садовий наклав вето на ухвалу сесії Львівської міської ради про надання пільг з оплати за орендоване майном для “Укрпошти” у Львові. За словами начальника управління комунального майна Львівської міської ради Євгена Климковича, йшлося про пільги в оренді за площі понад 15 тисяч метрів квадратних на загальну суму майже 3,6 млн гривень в рік.

Сьогодні працівники поштових відділень Львова планували пікетувати Львівську міську раду з вимогою до мера Андрія Садового припинити нищення поштового зв’язку у місті. Також у зв’язку з пікетуванням мали припинити роботу кілька поштових відділень міста.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *