ОСТАННІ НОВИНИ

Турбазу «Захар Беркут» атакували рейдери - директор

|

Базу відпочинку «Захар Беркут», що в селі Волосянка на Сколівщині сьогодні під вечір атакували рейдери. Як повідомив «Львівському порталу» директор ТОВ «Захар Беркут» Микола Голодович, коли персонал уже збирався додому, на територію  бази в’їхали 4 мікроавтобуси та автобус марки «Еталон».

За словами Голодовича, з них вибігло 50 осіб невідомих осіб спортивної тілобудови, одягнутих в цивільний одяг, і розпочали рейдерське захоплення бази відпочинку. Невідомі застосували сльозогінний газ, збили директора ТзОВ «Захар Беркут» та завдали йому тілесних ушкоджень.

Після цього, молодики особи захопили приміщення ресторану, готель, привідну підйомну станцію, а також проникли в адміністративні приміщення. Також рейдери захопили кабінет директора та приміщення бухгалтерії.

«Вони  виламали двері, захопили всю документацію, печатку, відключили серверне обладнання, яке здійснювало відеофіксацію території, винісши його з приміщень, відібрали мобільні телефони працівників. Двері приміщень виламані. На даний час з працівниками відсутній зв’язок і їх доля, а також доля відвідувачів бази відпочинку залишається невідомою» – сказав Голодович.

На момент захоплення, базу відпочинку охороняли працівники ДСО та працівники приватної фірми АУТПОСТ, яких рейдери відтіснили з території.

На його думку, до рейдерське захоплення здійснювалося під керівництвом пана С. який два роки тому здійснив невдалу спробу рейдерського захоплення бази відпочинку «Захар Беркут».

За результатами цих подій керівник ТзОВ «Захар Беркут» звернувся до органів прокуратури та органів внутрішніх справ.

«У відповідь на дзвінок на «гарячу лінію» черговий прокуратури Львівської області повідомив, що йому відомо про цю акцію, однак, зазначив, що необхідно звертатися в правоохоронні органи. В свою чергу, працівники Сколівського райвідділу на виклик прибули аж через дві години. Однак, приїхавши на місце події, правоохоронні органи не вчиняють жодних дій, спрямованих на з’ясування того, хто ці невідомі особи, які захопили базу відпочинку «Захар Беркут», завдавши тілесні ушкодження її працівникам, на якій підставі відбулося вторгнення на територію підприємства та не вживають жодних заходів для звільнення бази відпочинку від невідомих осіб» .- наголосив М.Голодович.

За його словами, відпочивальники з дітьми опинилися заручниками рейдерів і він припускає, що правоохоронцями могли дати вказівку не втручатися.

Зважаючи на цю ситуацію, керівник ТОВ «Захар Беркут» звертається до керівництва держави, керівників правоохоронних органів невідкладно вжити відповідних заходів, щоби припинити незаконні дії з рейдерського захоплення підприємства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *