ОСТАННІ НОВИНИ

Євро-2012 назвали подією року для Львова

|

Подією, яка найбільше запам’яталась львів’янам у 2012 році, стало Євро-2012. Разом з чемпіонатом до Львова приїхали нові туристи, які хочуть повернутись знову, а для мешканців збудували багато нових об’єктів інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Є ряд очевидних переваг для міста. Це, перш за все, можливість приймати подію такого рівня, більш як 100 км відремонтованих доріг, два нові сучасні об’єкти – стадіон та аеропорт, та значна кількість нових робочих місць. За останні роки в туристичному, готельному та ресторанному бізнесах з’явилось понад 10 тисяч нових робочих місць. Здебільшого, їх заповнили молоді люди, які відзначаються знанням мов та психологічною витримкою.

Завдяки Євро Львів став впізнаваним брендом для інвесторів», – вважає директор департаменту Євро-2012 Олег Засадний.

За 10 днів проведення матчів Євро, у Львові побувало 150 тис туристів. «Найбільше гостей було з Німеччини та Португалії. Також серед туристів, які проживали у готелях Львова в період трьох матчів, були гості із Франції, Польщі, Росії, Великобританії, США, Аргентини, Бразилії, Мексики, Кореї, Японії, Панами, Філіппін, Норвегії, загалом – із 32 країн світу. За 10 днів Євро-2012 Львів отримав 150 млн грн. У середньому під час перебування у Львові турист залишав 110-120 євро», – додав О. Засадний.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *