ОСТАННІ НОВИНИ

За три дні у Львові сталось 22 прориви у водопроводах

|

За інформацією центральної диспетчерської служби «Львівводоканалу», станом на ранок понеділка, 17 грудня, було зафіксовано лише один витік води. Впродовж дня надійшло ще 4 повідомлення про аварії на міських водопроводах. А у вівторок, 18 грудня, трапилося 13 пошкоджень водогонів, а сьогодні станом на 14 годину зафіксовано 4 витоки води. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Незважаючи на складні погодні умови, аварійні бригади водоканалу оперативніше реагують на аварійні ситуації на мережах. Намагаємося ліквідувати аварію у день поступлення заявки. Учора, 18 грудня, о 10:00 год. надійшла інформація про аварію на водогоні на вул. Ш.Руставелі. Вода витікала на дорогу, відбувалося наледеніння. Щоб якомога швидше усунути загрозу для автотранспорту, аварійна бригада водоканалу до 14:00 год. впоралася з ремонтними роботами. Схожа ситуація трапилася сьогодні на вул. Замарстинівській, 85 а. Вода витікає на трамвайну колію і створює небезпеку на дорозі. Зараз там працюють наші бригади, щоб якомога швидше виконати ремонтні роботи», – розповів головний інженер ЛМКП «ЛЬвівводоканал» Валентин Вольський.

За його словами, іноді до робіт із ліквідацією поривів їм доводиться залучати представників “Львівобленерго”, “Львівгазу” та інших власників мереж, які пролягають у місці виконання робіт.

«Мусимо виконувати земляні роботи у їх присутності, щоб випадково не пошкодити електрокабелі та не наразити на небезпеку наших працівників. Це продовжує час ліквідації аварії. Однак загалом у місті зараз немає тривалих витоків води. Усі роботи виконуємо упродовж 1-2 днів», – зазначив В.Вольський.

Нагадаємо, упродовж 2006-2012 років у Львові прокладено близько 200 км нових водогонів. Саме завдяки новим мережам водопровідна система працює стабільніше, на третину зменшилася кількість витоків води.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *