ОСТАННІ НОВИНИ

Зі снігового полону визволили 4 автобуси

|

44 одиниці техніки визволили за ніч працівники ГУМНС у Львівській області з снігових заторів, повідомив «Львівському порталу» керівник прес-служби головного управління МНС у Львівській області Павло Василенко.

«До сьомої ранку визволили 44 одиниці транспорту. Серед них були чотири автобуси – три рейсові та один, що перевозив 26 дітей з Білорусі» – сказав він.

Однак між переметами на трасі Київ-Чоп на кордоні Бродівського та Буського районів все ще залишаються сотні одиниць транспорту, сказав Василенко. За його словами, розчищення дороги ускладнено погодою – весь час падає сніг і віє сильний вітер, тому буквально за кілька хвилин після того, як проходить очисна техніка, дорогу знову перемітає. Крім того, ускладнюють ситуацію і деякі водії, так звані шумахери, які намагаються прорватися через замети і як наслідок – грузнуть в снігах, додаючи роботи рятувальникам.

Зараз до місця заторів скеровано автомобілі з їжею і чаєм, а також психологів для роботи з людьми.

Тим часом працівники МНС та ДАІ стримують потік автотранспорту – автомобілі скеровують для руху іншими шляхами, щоби не збільшувати затори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *