ОСТАННІ НОВИНИ

Структуру виконавчих органів міськради сьогодні не прийматимуть?

|

Депутати Львівської міськради на сьогоднішньому пленарному засіданні, вочевидь знову не приймуть нової структури виконавчих органів ради, пише корспондент “Львівського порталу” із сесійної зали міської ради.

Питання щодо внесення змін у структуру ради передбачено під номером один у порядку денному засідання. Однак перерва, оголошена для узгодження зголовами фракцій цього питання триває вже понад годину. Секретар ради Василь Павлюк час від часу заходить до сесійної зали й повідомляє колегам депутатам про продовження переговорів з мером.
Як розповіли кореспонденту «Львівського порталу», швидше за все це питання буде перенесено на наступне пленарне засідання, оскільки депутати й мер не дійшли згоди щодо внесених змін.
Зокрема, міський голова не погоджується на депутатську пропозицію щодо скасування департаментів. Нагадаємо, міські обранці пропонують, аби в мера було шість профільних заступників, яким напряму мають підпорядковуватись керівники управлінь. Оскільки за нинішньої структури, коли є заступники мера, керівники департаментів та управлінь виникає чимало плутанини у підпорядкуванні та дублювання обов’язків. Окрім того, за словами депутатів, у разі прийняття їх пропозиції вдасться зекономити видатки на утримання виконавчих органів.
Міський голова впродовж років відмовляється погоджуватись на такі пропозиції.
«Він готовий на внесення косметичних змін до структури. Депутати на це не підуть. Тому є домовленість про продовження дискусії», – зазначив у коментарі «Львівському порталу» В.Павлюк.

Історія зі змінами структури виконавчих органів міської ради триває вже 2 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *