ОСТАННІ НОВИНИ

Кількість туристів у Львові кожного року збільшується

|

Львів вже давно задекларував туристичну сферу як один з основних пріоритетів розвитку міста. Промоція міста в Україні та за кордоном, проведення численних фестивалів та культурно-мистецьких заходів, відкриття готелів та хостелів, побудова львівського аеропорту та проведення Євро 2012 сприяють тому, аби з кожним роком кількість гостей у місті зростала.

Те, що кількість приїжджих, які бажають оцінити красу Львова, зростає, помітно і неозброєним оком. Вирахувати ж точну кількість туристів, які відвідали те чи інше місто – дуже складно, через відсутність механізмів фіксації того, хто саме та скільки осіб приїжджають до міста. У світі існують різні методики підрахунку кількості туристів, які базуються на тих вихідних даних, які є доступними. Інститутом міста розроблено власну методику підрахунку кількості туристів, яка базується на даних про кількість осіб, що проживають у готелях.

На підставі проведених розрахунків можна стверджувати, що кількість туристів, які відвідали Львів за 2012 рік, знаходиться в інтервалі від 1 108 779 до 1 727 526 осіб за рік., у 2011 році діапазон був від 660 701 до 1 096 744 осіб за рік, а у 2010 році можлива кількість туристів визначалася від 560 000 до 1 000 000 осіб. Отримані результати демонструють тенденцію зростання кількості відвідувачів Львова, на підставі чого можна говорити про збереження тенденції і у наступному році.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *