ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський аеропорт не має дозволу на викиди забруднюючих речовин у повітря

|

Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області повідомляє, що ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького не зверталося у Держуправління для отримання дозвільних документів на викиди від роботи будь-яких установок з утилізації побутових відходів на території аеропорту (в т. ч. сміттєспалювальних). Про це повідомляє прес-служба ДУОНС в Львівській області.

Однак, Держуправління ОНПС в Львівській області уважно відстежує у ЗМІ всю інформацію про можливість встановлення інсинераторів з утилізації побутових відходів у Львівському аеропорту. Також представник Держуправління брав участь у громадських обговореннях цього питання у Львівській міській раді. Однак, інформації про намір будівництва сміттєспалювальних установок від ДП Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького не надходило.

Також в управлінні зазначають, що погодження дозволів на здійснення екологічних заходів на території вищевказаного підприємства Держуправління здійснює відповідно до чинного природоохоронного законодавства в межах своїх функцій.

Станом на листопад 2012р. ДП Міжнародний аеропорт «Львів» не отримало відповідного дозволу на утворення та розміщення відходів у 2013 рік.

На здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ДП Міжнародний аеропорт «Львів» дозвіл Держуправління є чинним до 20 листопада 2017 року.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *