ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат ЛМР оцінив транспортні нововведення Садового на трійку з мінусом

|

Жодна із міських проблем не викликає у львів’ян стільки нарікань, скільки громадський транспорт. Таке припущення висловив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк, інформує прес-служба Української Національної Консервативної Партії.

Зокрема, на запитання, чи здатна команда міського голови забезпечити мешканцям міста нормальну роботу громадського транспорту, депутат відповів: «Якби вона мала це забезпечити, то вже б забезпечила, вже скоро рік минає».

«Чи вирішать проблему GPS-навігатори? Звичайно, вони потрібні, але чи вирішать вони проблему – не знаю. Залежить від того, наскільки ефективним буде контроль, бо вони дійсно покажуть картину, яка є в місті. Якщо управління і перевізники будуть використовувати квитки для контролю і для того, щоб поставити в певні рамки водіїв, то це принаймні змусить їх дотримуватися хоча б графіку руху. У своєму окрузі я веду довготривалу війну з перевізниками – «Фіакр» (39 маршрут) і АТП №1 (29 маршрут). Водії зранку тікають з маршрутів, не їздять, не дотримуються графіку, а перевізник каже, що все добре. Тому GPS-навігація безумовно потрібна. Але повинні бути ефективні дії щодо наведення порядку із водіями», – каже Юрій Кужелюк.

«Єдине місце, де ви даєте гроші, але не отримуєте нічого – це транспорт, адже в магазині дають чек, в банку квитанцію, в електротранспорті – квиток. А загальний оборот за оцінками нашого управління економіки в міському транспорті – це півмільярда гривень. От півмільярда гривень крутиться в місті без обліку», – підсумував Юрій Кужелюк.

А рік функціонування нової транспортної схеми депутат оцінив на трійку з мінусом.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *