ОСТАННІ НОВИНИ

Апеляційний суд відхилив скаргу про спецдільниці в Трускавці

|

Львівський апеляційний адміністративний суд підтвердив незаконність створення семи тимчасових виборчих дільниць на базі санаторно-відпочинкових закладів селища Східниці та села Модричі. Про це інформує прес-служба обласного виборчого штабу Об`єднаної опозиції “Батьківщини”.

16 вересня рішення про незаконність створення таких спецдільниць ухвалив Львівський окружний адміністративний суд.

Проти наміру окружної виборчої комісії утворити спедільниці у 121 виборчому окрузі позивався кандидат у народні депутати України у цьому окрузі Роман Ілик.

Апеляцію на судове рішення подала юрист Дрогобицької ОВК Дрогобицького округу Ірина Виноградова. Натомість голова ОВК Ірина Тутова особисто представляла інтереси ОВК у судовому засіданні і спроба юриста Ірини Виноградової діяти в інтересах влади була провалена.

«Партія регіонів вкотре програла. У судах нам вдалось перешкодити намірам перетворити курорти Дрогобиччини на суцільні спецдільниці і відстояти право людей на чесне волевиявлення”, – прокоментував Роман Ілик.

Як відомо, 11 вересня, Львівського окружний адміністративний суд задовільнив ще один позов Львівського регіонального штабу ВО «Батьківщина» і визнав незаконним позов Партії регіонів щодо утворення 72 спеціальних виборчих дільниць у місті-курорті Трускавець.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *