ОСТАННІ НОВИНИ

Банкіри радять розкладати фінанси в різні «кошики»

|

Представники банківського сектору радять диверсифікувати заощадження у різних валютах та уважно вивчати стан банку, перш ніж вкласти туди кошти. Про це йшлося під час сьогоднішнього засідання  “де зберігати заощадження в гарячий політичний сезон” у Львівському прес-клубі .

Крім того, фінансисти радять перед тим, як відкрити якийсь депозит визначатися. Наприклад зараз набагато привабливішими у фінансовому  плані є гривневі депозити, на них можна більше заробити. Тому якщо вас приваблює таки аспект – вибирайте банк, різновид вкладу і відкривайте рахунок.

Якщо ж вам потрібно буде використати гроші для валютних операцій, то варто відкривати депозити у доларах чи євро – вони мають менші відсотки, аніж у гривні, але також незлі.

Крім того, як довготривалу інвестицію радять купувати золото – воно росте не так швидко, як валютні чи гривневі відсотки, однак росте надійно та постійно.

Якщо ж вас роздирають сумніви, то варто розділити капітали і вкладати у різних валютах – тоді вже точно шанси прогоріти будуть мінімальні.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *