ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» вже розпочав відключення котелень Львова

|

ПАТ «Львівгаз» розпочав відключення котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго» через відсутність ліміту природного газу для виробництва теплової енергії для підігріву води. Про це інформує прес-секретар ПАТ «Львівгаз» Оксана Ростикус.

Як повідомляють в «Львівгаз», вони неодноразово попереджали «Львівтеплоенерго» про відсутність  ресурсу природного газу вже з  травня цього року. Однак питання щодо забезпечення себе необхідними обсягами блакитного палила в теплопостачальному підприємстві так і не вирішено.

Відтак, зважаючи на Євро-2012, День незалежності та перше вересня, ПАТ «Львівгаз» постачало природний газ до котелень під свою відповідальність, оскільки керівництво «Львівтеплоенерго» гарантувало, що з вересня ліміти будуть.

Однак у вересні змін так і не відбулось – «Львівтеплоенерго» закупило газ у приватної компанії для власних потреб в обсязі 1 млн. 23 тис. м 3, тобто для виробництва електроенергії, а не для підігріву води населенню та бюджетним організаціям.

Ліміту для підігріву гарячої води «Львівтеплоенерго» від НАН «Нафтогаз України» не отримало. 

Як раніше інформував «Львівський портал», сьогодні ПАТ «Львівгаз» вже зупинив подачу газу до двох котелень, що на вул. Шевченка, 42 та Зеленій, 111. У результаті без гарячої води залишилось вісім житлових будинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *