ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили найбільше дитсадків

|

Минулого року у Львівській області відкрито 77 дошкільних навчальних закладів, що є найбільшим числом в Україні. Водночас на 4 тисячі збільшено кількість дітей, які виховуватимуться у дитсадках області. Про це сьогодні, 30 серпня, під час розширеної наради педагогічних працівників Львівщини заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк, інформує прес-служба адміністрації.

За словами керівника області, цьогоріч освітяни Львівщини досягли вагомого результату – охопили усіх дітей 5-річного віку дошкільним вихованням, а дітей 3-6 років – 86,3%.

Такого результату вдалося досягти завдяки щорічній обласній субвенції, що надається за умови співфінансування з місцевих бюджетів (у 2012 році виділено 4 млн. грн.), а також запровадженню різних форм дошкільної освіти.

Найкраще забезпечено виконання завдань «Державної цільової соціальної програми розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» у містах: Моршині, Трускавці, Стрию; у Бродівському, Кам’янка-Бузькому, Радехівському, Сокальському районах.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *