ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам пропонують «створювати книги разом»

|

У Львові презентуватимуть волонтерську ініціативу «Створимо книгу разом». В рамках цієї програми, кожен, хто добре володіє іноземною мовою може долучитись до перекладу книг іноземних авторів. Про це інформують організатори.

Ініціатива «Створимо книгу разом» започаткована у 2011 році та звернена до студентів філологічних факультетів, а також всіх, хто фахово володіє іноземною та має бажання долучитись до перекладання творів, які ще не перекладені українською.

Нагадаємо, серія «Перлини Софії» (видавничо-освітницький проект «Логос Традиції»)  мала на меті ознайомити українського читача з перлинами світової гуманістичної думки та духовної спадщини людства. На сьогодні в рамках цього проекту світ побачили твори та есе таких видатних авторів, як Джидду Крішнамурті, Олена Блавацька, Мейбл Коллінз, Рамана Махарші, Шрі Ауробіндо та інших.

Новий том серії «Дисципліна. Освіта. Душа» включає тексти наступних широко відомих авторів різних світових культур: Лев Толстой, Роберто Ассаджіолі, Свамі Вівекананда, Мейбл Коллінз та Джідду Крішнамурті.

Презентація нової книги «Дисципліна. Освіта. Душа» та волонтерського проекту для перекладачів «Створимо Книгу Разом» відбудеться 23 серпня, о 18:30, в кав`ярні-книгарні «Кабінет» (вул. Винниченка, 12)

Детальніше за телефонами:  0972809958,  0507225007 або на сайті:  7promeniv.org.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *