ОСТАННІ НОВИНИ

З 29 жовтня Львів матиме авіасполучення з Міланом

|

Лоукостівська авіакомпанія “Візз Ейр Україна” відкриває нові рейси в Мілан (Бергамо) з Києва та Львова. Про це повідомив на прес-конференції виконавчий віце-президент Wizz Air Джон Стівенсон.

“Польоти розпочнуться з 29 жовтня і здійснюватимуться щопонеділка, щосереди і щоп`ятниці з кожного аеропорту. Квитки можна придбати вже сьогодні на сайті компанії за ціною від 261 грн (в один бік, включаючи податки і обов`язкові збори)”, – сказав Д.Стівенсон.

Ще однією новиною компанії є введення нового, третього літака Airbus A320 з квітня 2013 року.

За словами генерального директора “Візз Ейр Україна” Акоша Буша, сьогодні компанія здійснює авіаперельоти у 17 напрямах: 14 з Києва і три зі Львова. У поточному році компанія планує перевезти більш як 600 тис. пасажирів (+10%), а в наступному – 1 млн, завдяки введенню нового літака. В результаті загальні інвестиції в розвиток флоту в Україні становитимуть 240 млн доларів.

Wizz Air є найбільшим лоукост авіаперевізником у Центральній і Східній Європі. Компанія експлуатує 39 суден, здійснює пасажирські авіаперевезення з 16 баз, у 78 напрямках, у 28 країнах. Минулого року послугами Wizz Air скористалися 12 млн пасажирів.

Укрінформ

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *