ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «нашоукраїнці» пропонують Ющенку не формувати ще одного списку від опозиції

|

Львівська обласна організація політичної партії «Наша Україна» звернеться до З’їзду Партії  з пропозицією не формувати ще одного окремого списку від опозиції. Таке рішення  було прийняте сьогодні під час конференції  ЛОО «Наша Україна». Про це повідомляє кореспондент «Львівського порталу» з місця події.

Зі слів виступаючих, станом на сьогодні не вдалось об’єднати національні-демократичні сили, щоб подолати прохідний п’ятивідсотковий бар’єр до Верховної Ради.

«Ми усвідомлюємо свою відповідальність перед українським суспільством,  відтак, аби жодного голосу не віддати бандитам, пропонуємо не формувати ще одного окремого списку від опозиційного табору», – зазначив Голова ЛОО «Наша Україна» Володимир В’язівський.

Водночас львівські «нашоукраїнці» вважають за доцільне взяти участь у виборах народних депутатів України через висунення кандидатів у мажоритарних округах, надавши кандидатам право брати участь у попередніх народних голосуваннях для визначення найрейтинговішого кандидата в окрузі від опозиційних сил.

31 липня у Києві має відбутись з’їзд політичної партії «Наша Україна». Серед обласних організацій «Нашої України» Львівська має найбільше представників у місцевих радах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *