ОСТАННІ НОВИНИ

Регіоналам не вдасться запровадити другу державну мову, переконує Фаріон

|

Партії регіонів не вдасться запровадити в Україні російську мову як другу державну.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявила депутат львівської облради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода”Ірина Фаріон.

“Ця відрижка Радянського Союзу і лакей Колесніченко можуть озвучувати свої маразми як завгодно. Але ніколи у них не буде у Верховній Раді 300 плюс один голос, аби зайнятися Конституцією. Тому оці виродки пропонують варіант через ухвалення концепції мовної політики протягти другу російську мову. А маячня Колесніченка нехай залишиться у його хворому мозку. Якщо аграрій за спеціальністю Колесніченко не розуміє, що для ухвалення нової Конституції треба більше 300 голосів, то для мене це очевидно. Це маячня, яку він викидає напередодні кожних виборів. На тих викидав маючню з референдумом. Ця бандитська влада має всі можливості, щоб провести референдум щодо статусу російської як другої державної. То чому цього не робить?”, – зауважила вона.

За її словами, чинна влада – яскраве втілення орди.

“Крім бандитизму не може йтися про якийсь професіоналізм. Якщо вони і можуть щось професійно робити, то тільки обкрадати до того часу, доки ми будемо терпіти. Сподіваюся, українці розстріляють їх з допомогою бюлетеня у жовтні цього року”, – додала Фаріон.

Нагадаємо, сьогодні нардеп-“регіонал” Вадим Колесніченко заявив, що Партія регіонів наполягатиме на включення до нової редакції Конституції положення про двомовність в країні. Аби на рівні з українською другою державною була і російська.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *