ОСТАННІ НОВИНИ

Нелегали вдавали футбольних фанів, щоб потрапити до країн ЄС

|

Незаконні мігранти під виглядом футбольних уболівальників намагались перетнути україно-польський кордон, щоб потрапити в країни ЄС. Цю інформацію передають у секторі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, за словами прикордонників, громадянин Ірану, учора вранці прибув у пункт пропуску «Шегині» на мікроавтобусі марки «Фольксваген» у складі групи вболівальників із Німеччини. Він навіть подав паспорт громадянина Франції. Однак у прикордонного наряду Мостиського загону виникли підозри щодо підробки документа.

У ході перевірки прикордонники встановили, що кілька сторінок у паспорті замінені. Інших документів, які б посвідчували особу, псевдофранцуз не мав.

Під час бесіди чоловік зізнався, що є громадянином Ірану, а кінцевим пунктом його незаконної подорожі мала стати Франція.

Ще двох псевдогромадян ЄС затримали сьогодні вранці. Вони прямували через кордон потягом «Львів-Вроцлав». Під час контролю чоловіки показали прикордонникам паспорти громадян Нідерландів. Мовляв, вони є футбольними вболівальниками, які повертаються після матчів. Проте, як з`ясували прикордонники, документи їм не належать, а самі чоловіки є громадянами Еритреї.

Наразі порушників затримано для з`ясування всіх обставин.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *