ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий воліє насолоджуватись Євро-2012, ніж займатися політикою

|

Міський голова Львова Андрій Садовий радше воліє насолоджуватись Єврочемпіонатом, аніж говорити про політику, а тим паче займатися нею. Також він радить усім політичним силам, а саме опозиціонерам, нічого не влаштовувати на час проведення Євро-2012 у місті. Так прокоментував мер Львова іноземним журналістам наміри опозиції провести сьогодні у Львові акції протесту під час матчу Данія – Португалія.

«21 рік Незалежності Україну трясе від політичної турбуленції – вибори за виборами, міняються президенти, парламенти. Ми вже звикли до цього. Але я би дуже хотів, аби цей місяць ми мали справжнє свято футболу – українці насправді заслужили це. Вибори і політика нікуди не подінуться. Почекайте ще два тижні. Було б добре, аби політики дали можливість людям просто насолодитись футболом. Я для цього роблю все можливе у Львові. Я хочу, аби гості побачили, що ми нормальні люди. Адже різниця між тим, які ми є і якими нас інколи показують дуже велика», – заявив Андрій Садовий.

Як відомо, сьогодні, 13 червня, представники львівських організацій ВО «Батьківщина» та партії «Фронт Змін» о 17:00 мають намір почати акції протесту на підтримку екс-прем`єр-міністра Юлії Тимошенко на площі Ринок, біля входу у фан-зону Львова і біля стадіону «Арена Львів».

 Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *