ОСТАННІ НОВИНИ

400 фанів з Португалії вже прилетіли до Львова

|

В Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького приземлився перший Аеробус з португальцями: прилетіло 400 фанів. В аеропорту «Львів» сьогодні має приземлитися 120 літаків з вболівальниками, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Сьогодні на «Арені Львів» у футбольному поєдинку зійдуться збірні Данії і Португалії. Вболівальники обох команд прибувають у Львів. В аеропорту ім. Данила Галицького вже приземлився перший Аеробус з португальськими вболівальниками. На борту Аеробуса було близько 400 португальців. За деякий час має приземлитися наступний літак з вболівальниками.

Як повідомляє адміністрація аеропорту, за сьогоднішню добу аеропорт «Львів» планує прийняти близько 120 літаків. Серед них літаки класу «D», які здійснюють польоти середньої і великої дальності.

Нагадаємо, після реконструкції аеродром Міжнародного аеропорту «Львів» одержав II категорію Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) і може приймати літаки у складних метеорологічних умовах та має усі можливості для прийому і вильоту пасажирських літаків класу «D», які здійснюють польоти середньої і великої дальності.
Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *