ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові приземлиться 50 чартерів з уболівальниками

|

Під час проведення чемпіонату Євро-2012 Міжнародний аеропорт «Львів» прийматиме більш, ніж 160 чартерів з різних країн Європи. У день другого матчу між збірними командами Данії та Португалії на львівському летовищі приземлиться близько 50 чартерних рейсів, а також в аеропорту сядуть 13 літаків, що здійснюють планові рейси. Основну масу вболівальників чартерні літаки доставлять із Португалії та Данії. Серед них будуть великі літаки – боїнги та аеробуси. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

Нагадаємо, загальна кількість пасажирів, яких обслуговуватиме аеропорт на час чемпіонату становитиме більше, ніж 50 тисяч на період усіх днів чемпіонату.

Довідка

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького – міжнародний аеропорт міста Львова, що є найбільшим в Західній Україні за пасажиропотоком та маршрутною мережею. Розташований на Скнилівку (6 кмвід центру міста на південь). Збудований до Євро-2012.

Термінал «А» має пропускну здатність 2000 пасажирів на годину. На першому поверсі розміщуються зали очікування та реєстрації пасажирів, обробка багажу, а на другому й третьому поверхах — митний, прикордонний контроль та контроль з авіаційної безпеки. Аеровокзал має 29 стійок реєстрації, 18 стійок паспортного контролю, 9 пунктів контролю проходження на авіаційну безпеку. В холі на першому поверсі стоїть бюст королю Данилові Галицькому. Старий термінал здатний пропускати 300 пасажирів на годину на приліт і 220 на відліт. В ньому діє VIP-зала.

Злітно-посадкова смуга довжиною3305 метрівздатна приймати літаки типу D. Можливе здійснення 20 вильотів на годину літаків типу D. Разом із продовженням, на злітній смузі  встановлено найсучасніше світосигальне обладнання, інструментальну систему посадки ILS, метео- та радіо- системи, котрі  присутні  в аеропортах Мюнхена, Дубаї, Осло, Барселони. Аеропорт Львова може приймати літаки навіть в складних метеорологічних умовах,  коли горизонтальна видимість не перевищує400 м.

Починаючи з другого кварталу 2012 року  з Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького розпочинають здійснення регулярних рейсів чотири нові авіакомпанії.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *