ОСТАННІ НОВИНИ

З другої години Стрийську закриють для приватного транспорту

|

Сьогодні, 9 червня, на «Арені Львів» відбудеться перший футбольний матч Єврочемпіонату. «Арена Львів» прийматиме збірні Німеччини та Португалії.  З огляду на це  з другої години дня буде закрито рух для приватного транспорту  по вулиці Стрийській, нагадує медіа-центр «Львів-2012».

Як повідомлялося раніше, під час футбольних матчів у Львові – 9, 13 та 17 червня вулиця Стрийська буде закрита для приватного транспорту з 14:00 год. 02:00 год.

Львівська міська рада закликає мешканців не планувати поїздок приватним транспортом та, за необхідності, користати з громадського транспорту, який їздитиме за продовженим графіком.

Доїхати до стадіону можна буде експрес-маршрутами:

Залізничний вокзал – пл. Різні

пл. Петрушевича – стадіон «Арена-Львів».

Також добратися можна громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Власники квитків будуть мати можливість користуватися безкоштовно громадським транспортом протягом 36 годин – протягом доби дня матчу і до 12.00 год наступного дня.

9, 13 та 17 червня рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *