ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова львів`яни побилися з російськими фанами

|

Одразу після матчу «Чехія-Росія» у Львові відбулася сутичка між групою російських фанів і невідомими чоловіками, які були вдягнені у футболки в кольорах збірної України. Про це передає кореспондент «Львівського порталу» з місця події.

Приблизно 15 прихильників збірної Росії виходили з львівської фан-зони з криками «Русские вперед!», також вони скандували «Россия-Россия». Коли вони підійшли до кафе навпроти входу в фан-зону (неподалік від Національного музею – ред..) до них підскочив чоловік у синьо-жовтій футболці і розпочав бійку. Йому на допомогу підбігло ще четверо людей. На щастя, на місце сутички оперативно прибули правоохоронці, які розборонили зачинателів бійки. Вони скрутили розбишак і розвели у різні сторони.

Як інформує наш кореспондент, російські уболівальники зараз перебувають біля Оперного театру, а чоловіки у синьо-жовтих футболках – біля театру ім. М.Заньковецької. Один з них, очевидно той, що розпочав бійку, стоїть у кайданках. Його охороняють правоохоронці «Беркуту». Можливо його потім відведуть у Галицький райвідділ, або ж втихомирять і відпустять. 

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *