ОСТАННІ НОВИНИ

У рамках дешевої іпотеки на Львівщині хочуть здати 219 квартир

|

На Львівщині визначено 10 об’єктів, добудова яких дасть змогу до кінця 2012 року отримати 219 квартир. Також містах області буде обрано потенційні майданчики для будівництва доступного житла, інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

На сьогодні підібрано 8 земельних ділянок площею 4,5 га, де у 2013 планують збудувати багатоквартирні будинки. Цей проект дозволить отримати ще майже тисячу квартир.

За словами голови ЛОДА Михайла Костюка, соціальні житлові ініціативи є однією з можливостей надати потужний поштовх будівельному комплексу Львівщини. Відтак, голова ЛОДА очікує, що здешевлення іпотеки додатково залучить у будівельну галузь держави майже 10 мільярдів гривень.

До слова, на участь у програмі дали згоду 4 банківських установи: ПАТ «Державний ощадний банк України», ПАТ «Укргазбанк», ПАТ «Фінанси та кредит» та ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України».

Нагадаємо, на Львівщині триває реалізація соціальних ініціатив Президента України зі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом.

Передбачено відшкодування частини відсотків за кредитами, отриманими на будівництво (реконструкцію) чи придбання в об’єктах незавершеного будівництва житла або не реалізованого замовниками в об’єктах, прийнятих в експлуатацію після 2009 року.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *