ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні на Грибовицькому сміттєзвалищі знищували цигарки

|

Сьогодні, 31 травня, у Всесвітній день без тютюну, на полігоні твердих побутових відходів, що у с. Грибовичі відбулась утилізація понад 400 пачок сигарет. Як розповіли організатори, представники «Радіо Львівська Хвиля», цей захід став завершальним етапом акції проти паління «Кинь то з рук», яку проводили впродовж цієї весни.

«Радіо звернулося до всіх, хто прагне зробити цей світ кращим, і одночасно втілити свою мірю в життя. Акція закликала кинути курити, припинивши в такий спосіб повільно, але невідворотно знищувати себе і  найближче, найрідніше оточення. Нічого спеціального для цього робити не потрібно було. Варто лиш було прийти на радіо «Львівська Хвиля» і обміняти свою пачку сигарет на повну пачку льодяників», – розповів ведучий ранкового шоу «Все й одразу» Влодко Лучишин.

Однак, коли надійшов час логічного закінчення акції, виявилося, що проторованого шляху знищення ненаркотичних чи небезпечних речовин не існує. Та на зустріч «Львівській Хвилі» пішов директор ЛКП «Збиранка» Богдан Миколайович Горбаль, який дослідив це питання і знайшов шлях його вирішення.

Відтак, у день, проголошений Всесвітньою організацією охорони здоров`я Всесвітнім днем без тютюну, «Львівська Хвиля» знищила усі зібрані сигарети. Участь в утилізації взяли ведучий ранкового шоу «Все й одразу» Влодко Лучишин, ведучий програми «Двоє з перцем» Доцик та керівник служби інформації Ірина Мартинюк, які, до слова, розпрощались із шкідливою звичкою.

 Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *