ОСТАННІ НОВИНИ

Пункт перетину «Угринів-Долгобичув» офіційно відкриють 2013 року

|

Офіційне відкриття нового пункту пропуску «Угринів-Долгобичув» відбудеться у третьому кварталі 2013 року. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів перший заступник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковник Ігор Андрусік.

Щоправда точної дати відкриття І.Андрусік не назвав, посилаючись на те, що це питання вирішуватиметься на рівні урядів обох країн.

Він також нагадав, що даний пункт пропуску буде відкрито тимчасово на час Євро – з 5 червня до 5 липня. Пропускні операції прикордонники, за словами Ігоря Андрусіка, здійснюватимуть спільно з польськими колегами на польській стороні. На одній зміні, зокрема, працюватиме 9 військовослужбовців ЗРУ ДПСУ.

«Учора було проведено чотиристоронню зустріч, на якій були присутні польські, українські прикордонники та митники. Всі питання обговорені, все готово. Ми також отримали запевнення від Облавтодору про те, що вони до 3 червня завершать ремонт дороги (під’їзна дорога до пункту пропуску – ред..) і відповідно 5 червня пункт пропуску буде відкритий для здійснення контрольно-пропускних операцій», – зазначив полковник Ігор Андрусік.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *