ОСТАННІ НОВИНИ

У готелях Львова ще можна забронювати номери на червень

|

Гості міста та уболівальники на час проведення Євро-2012 ще можуть забронювати номери у Львові. На дні матчів вільними є ще 20% місць. Про це інформує Медіа-центр «Львів 2012».

Із загальної кількість номерів у готелях, які ще не повністю заповнені на 9 днів проведення Турніру, 63 % вже продано, на дні матчів зайнято 80% номерів, а у міжматчеві дні частка проданих номерів складає 55%.

Найбільш популярними для бронювання номерів серед туристів та уболівальників є дні матчів 9 та 17 червня, кількість проданих місць на ці дні становить 88% та 82% відповідно. Найменша кількість проданих номерів на даний час припадає на 18 червня – в день після проведення останнього матчу (36%).

Загальна кількість закладів розміщення, які надали відповідь про кількість вільних місць на час проведення Турніру, – 59. На даний час у місті нараховується більше 100 закладів розміщення – готелів та гостьових квартир, які пропонують комфортні умови проживання для туристів та гостей міста.

Зведену інформацію про наявні вільні номери у готелях, хостелах  управління туризму Львівської міської ради надіслало туристичним операторам Львова, України та іноземним туроператорам для забезпечення своєчасного бронювання та комфортного проживання уболівальників, туристів та гостей міста під час Євро – 2012.

Всі бажаючі можуть забронювати собі житло на час Євро – 2012 у Львові на офіційному сайті Приймаючого міста www.uefaeuro2012.lviv.ua, а також через туристичні фірми та сайти готелів, хоча частка вільних номерів щодня зменшується.

Довідка

У Львові за останні 4 роки готельний ринок зріс більше, ніж на 700 номерів. Як інформують в Агенції з підготовки Львова до Євро-2012, на сьогодні готельний ринок міста становить близько 2800 номерів, а це більше, ніж 6000 місць.

За останні декілька років у Львові відкрито готелі високого стандарту послуг: «Цитадель Інн», «Нобіліс», «Вінтаж», «Шопен», «Євроготель», «Леополіс» з’явились мережеві готелі «Reikartz», «Ramada» та ін. Вони пропонують усе більше послуг для гарного проведення часу та відпочинку як індивідуальним туристам, так і сім’ям з дітьми. У  готелях, відповідно до вимог часу, значно збільшився спектр додаткових послуг: косметично-оздоровчі послуги, послуги з організації екскурсій по місту та за його межі, ігрові кімнати для дітей, працюють аніматори, мобільні фуршетні групи, створені умови для осіб з обмеженими можливостями.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *