ОСТАННІ НОВИНИ

До Євро ЛАЗ виготовив майже 500 машин

|

Майже 500 автобусів та тролейбусів виготовив львіський ЛАЗ для міст, що прийматимуть матчі Євро-2012. Проце сьогодні журналістам розказав генеральний директор ТоВ ЛАЗ Володимир Дзунза.

За його словами, реально програму поставок виконано на 98%, хоча первісні урядові плани щодо 2,5 тисяч тролейбусів та автобусів зазнали суттєвої корекції.

“Ми віддали в рамках  підготовки до Євро десь 500 машин. Програма програмою, але має бути фінансування. А держава з нами ще досі не розрахувалася за вироблені машини. Точно суму не скажу, бо я ще молодий директор і не знаю всього достеменно. А загалом реалізовано машин на понад 600 млн гривень” – сказав він.

При цьому гендиректор ЛАЗ висловив здивування політикою міської влади Львова, яка замість підтримати власного виробника, купує вживані імпортні автобуси.

“Я не знаю, чому Львів купує беушні автобуси і не розумію такої політики. Також не розумію, чому віддають маршрути в приватні руки. Я думаю, що це не зовсім правильна політика. Хоча владі міста видніше. У Києві всі основні маршрути обслуговує комунальне підприємство “Київпастранс” . І наші автобуси і тролейбуси ходять у Києві” – сказав В.Дзунза.

За словами генерального директора ЛАЗ завод зараз виготовляє 30-40 машин щомісяця і планує збільшувати обсяги. На заводі працює понад тисяча осіб.

Фото: “Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *