ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині святкуватимуть День захисту дітей

|

З нагоди Дня захисту дітей, що відбудеться 1 червня, Львівська обласна державна адміністрація спільно з громадськими та релігійними організаціями, Львівською обласною організацією Товариства Червоного Хреста проводитимуть на Львівщині ряд святкових заходів. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

1 червня з благословення Високопреосвященного владики Ігоря (Возняка) Митрополита Львівського УГКЦ відбудеться Дитяча проща. Під час прощі заплановано піший хід від церкви Різдва Пресвятої Богородиці (проспект Червоної Калини, 70) до Львівської Духовної Семінарії Святого Духа (вул.Хуторівка, 35), передбачено також розгляд Святих Таїнств Християнського Втаємничення, ознайомлення з особою Патріарха Йосипа Сліпого, духовно-мистецьку програму, велику гру з навчально-виховними елементами. Початок заходу о 9.00 год.

1 червня на базі центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул.Вахнянина, 29) о 15.00 год. відбудеться обласне свято для дітей “Чужих дітей не буває”.

1 червня на території Львівського Палацу мистецтв (вул. Коперніка, 17), в рамках Х Міжнародного фестивалю дитячої творчості “Юні таланти під покровом Короля Данила”, о 10.00 год. розпочнеться свято творчості. Під час проведення свята передбачено відкриття 100 метрової композиції “Спортивний Львів очима талановитих дітей України та світу”, відвідання колекції “Платар”, ознайомлення з автентичною керамікою Трипільської культури, навчання виготовлення гончарних виробів, опанування техніки малювання ангобами (розпис кольоровими глинами) тощо.

2 червня на базі центру творчості дітей та юнацтва Галичини розпочнеться фестиваль “Спортивна альтернатива”. Початок заходу о 15.00 год.

1 червня у місті Жовква відбудеться захід “Радість і сміх лунає для всіх”.

Заходи до Дня захисту дітей також заплановано провести в усіх районах та містах Львівської області.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *