ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський авіаремонтний завод відремонтував чотири винищувачі, на черзі ще п’ять

|

До кінця року Міністерство оборони України планує відремонтувати на Львівському авіаремонтному заводі ще максимум п’ять літаків МІГ-29УБ. Про це сьогодні під час візиту на завод повідомив міністр оборони України Дмитро Саламатін.

За його словами, міністерство вкладає ресурси саме в модернізацію учбових літаків, щоби українські пілоти мали відповідну льотну практику. За його словами, станом на лютий цього року українські льотчики в середньому налітали 1,5 години, в той час як білоруси на цей же період мали вже 10,5 год. льотної практики.

«За останні 7 років максимальний наліт у нас був 31 годин. Поляки літають на рік 100 годин. Цього року ми спробуємо вийти на 40 годин, всі передумови для цього є, бо на перше липня з Божою поміччю у нас буде наліт 20 годин», – сказав Д.Саламатін.

Також він зауважив, що українським військовим повітряним силам практично нема на чому літати. «Нам не вистає машин, тому за великим рахунком нема на чому літати. Тому ми всі сили кидаємо на те, щоби поставити на ремонт якомога більше машин», – сказав міністр.

Цього року на Львівському авіаремонтному заводі державним коштом відремонтовано чотири літаки. Перед спілкуванням із журналістами, міністр вручив пакет експлуатаційних документів командиру винищувачів МІГ-29, який уже від завтра заступає на бойове чергування і скоріш за все перебуватиме на цьому чергуванні під час Євро-2012.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *