Садовий поїхав на поклон до царя – Кошулинський

|

Міський голова Львова Андрій Садовий, ігноруючи виконання своїх обов’язків, поїхав «на поклон до царя». Про це сьогодні на засіданні сесії ЛМР заявив голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

Він повідомив, що голови обласних рад Львівської, Тернопільської та Івано-франківської чітко заявили свою позицію і, висловлюючи свій протест проти намагання «просунути закон яким узаконюється російська другою державною», відмовились від участі у раді регіонів. Натомість міський голова Андрій Садовий проігнорував сьогоднішнє засідання сесії Львівської міської ради, де він мав звітувати про роботу виконавчих органів, й поїхав на зустріч з президентом.

«Я подивований діями міського голови. замість того, щоб надати звіт, відповісти перед громадою, він поспішив до президента. Можливо, варто було проявити свою позицію, висловити своє ставлення до намагань нав’язати другу державну мову, а не бігти на поклін до царя», – заявив Р.Кошулинський.

Сьогодні у парламенті мають розглянути прокт закону “Про засади державної мовної політики”, який на думку частини політиків та експертів фактично робить російську мову другою державною.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *