ОСТАННІ НОВИНИ

За хабарництво міліціонер отримав три роки випробувального терміну

|

Набув чинності вирок Шевченківського районного суду м.Львова за кримінальною справою, порушеною органами прокуратури за матеріалами СБУ стосовно старшого оперуповноваженого служби боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із райвідділів ГУ МВСУ у Львівській області, який вимагав і отримав хабар. Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.

 Встановлено, що в одному із сіл Пустомитівського району міліціонер затримав місцевого мешканця начебто за підозрою у незаконному зберіганні наркотиків та вимагав 3 тис. доларів США за непритягнення його до кримінальної відповідальності. У липні 2011 року співробітники СБУ затримали його «на гарячому» під час одержання другої частини хабара у розмірі 1,5 тис. доларів США.

Суд визнав колишнього правоохоронця винним в одержанні хабара, поєднаним з вимаганням хабара (ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України), і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років з випробувальним терміном 3 роки та з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах протягом трьох років.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *