ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі двох будинків у Львові п`ятий день нюхають каналізацію

|

Четвертий рік поспіль не можуть домогтися вирішення проблем із каналізаційним колектором жителі двох будинків на вулиці Металістів у Львові. Як розповіли «Львівському порталу» жителі цих будинків, внаслідок сильної зливи, що пройшла у Львові минулого тижня, з минулої п’ятниці нормально не працює каналізаційний колектор , відтак кілька десятків сімей у таку погоду в буквальному розумінні  живуть в тотальному смороді.

На жаль, поки що жодні звернення до комунальних служб не допомагають. «Ми зверталися і в ЖЕК, і на гарячу лінію міста, і до водоканалу. У «Львівводоканалі» нам сказали, що проблема, скоріш за все, полягає в тому, що хтось з’єднав стічну та дощову каналізацію, що й призвело до того, що колектор вийшов з берегів і перестав нормально працювати» – розповів житель будинку №14 пан Володимир.

За його словами, комунальники обіцяли, що учора приїдуть фахівці і займуться вирішенням проблеми, однак наприкінці дня тільки був дзвінок із запитанням, чи приїжджали представники відповідних служб.

Історія з каналізацією на між двома будинками на вулиці Металістів має вже чотирирічну історію. Однак незважаючи на регулярні проблеми та скарги з боку жителів, комунальні служби в найкращому випадку роблять косметичні заходи, які лише відтерміновують вирішення проблеми.

Фото: stat8.blog.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *