ОСТАННІ НОВИНИ

З наступного понеділка проспект Свободи перекриють для руху

|

Проспект Свободи з наспаного понеділка буде перекритим для руху транспорту у зв’язку з початком робіт з монтажу офіційної фан-зони у Львові. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Рух автотранспорту на пр. Свободи у межах перетинів з вул. Лесі Українки, з вул. Фурманською, з вул. П. Дорошенка та з вул. П. Беринди, а також на вул. Вірменській на ділянці від пр. Свободи до вул. Театральної. буде перекрито з 06:00год. 28 травня до 5 липня 2012 року.

Нагадаємо, офіційна фан-зона Львова – це спільний проект Приймаючого міста Львів та УЄФА. Екрани, розмірами79,2 м2та23,04 м2, а також сцену, зовнішніми розмірами29 мширини,13,5 мглибини та 16м висоти, для львівської фан-зони надає УЄФА.

Офіційне відкриття фан-зони відбудеться 7 червня. Відтак, фан-зона функціонуватиме з 7 червня до 2 липня включно. Розташовуватиметься вона на пр.Свободи у межах перетинів з вул.Лесі Українки, з вул.Фурманською, з  вул.Дорошенка, та з вул.П.Беринди, а також вул. Вірменську на ділянці від просп. Свободи до вул. Театральної, загальною площею 30375 кв.м.

Фан-зона функціонуватиме щоденно з 14.00 год. до 23.59 год. Монтувати фан-зону  будуть з 28 травня.

З 28 травня до 2 липня у місці проведення заходів організатори встановлять тимчасові споруди, об’єкти виносної торгівлі, літні майданчики закладів громадського харчування, тимчасові споруди для проведення інтерактивної розважальної програми тощо.

Для контролю за якісною роботою фан-зони, підтриманням на її території належного рівня безпеки і правопорядку, своєчасного реагування та застосування сил і засобів у разі виникнення надзвичайних ситуацій організувати у приміщенні Львівської середньої школи № 62 буде організовано роботу об’єктового організаційного штабу.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *