ОСТАННІ НОВИНИ

Стецьків назвав дезінформацією свій похід в нардепи від Стрийщини

|

Народний депутат Тарас Стецьків стверджує, що інформація про те, нібито КОД на Львівщині уже визначився, в якому мажоритарному окрузі повинні балотуватись його представники, є неправдивою.

«Я з подивом дізнався про нібито рішення чи то Львівського, чи то центрального КОДу, згідно якого мені пропонується кандидувати у народні депутати по Стрийщині. Думаю, що це свідома або прихована дезінформація», – так прокоментував чутки про розподіл кандидатів на мажоритарні округи Львівщини Т.Стецьків.

Він сказав, що поки пропозицій ані від КОДу Львівщини, ані від центрального КОДу йому не надходило. «Ще рік тому я заявив – якщо балотуватимусь до Верховної Ради, то по Франківському виборчому округу № 117. Там я народився, там я виріс, навчався, сформувався як особистість і політик. Зрештою, на останніх мажоритарних виборах, десять років тому в цьому окрузі я виграв вибори. Думаю, логічно, що скласти виборчий екзамен я повинен саме у місті Львові. З мешканцями міста всі ці роки я намагався не втрачати контакт. Відповідно, саме перед громадою я повинен звітувати за зроблене та розраховувати на її підтримку», – наголосив Тарас Стецьків.

Нагадаємо, днями у львівських мас-медіа з’явилась інформація про розподіл мажоритарних округів в рамках львівського КОДу. Серед іншого зазначено, що по Франківському районі м. Львова від опозиції балотуватиметься Ігор Васюник. Натомість діючому нардепу Тарасу Стецьківу нібито віддали Стрийщину.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *