ОСТАННІ НОВИНИ

Поки атестацію пройшли 50 із 400 кафе та ресторанів Львова

|

У Львові тривають перевірки закладів громадського харчування щодо якості надання послуг, повідомляє медіа-центр «Львів-2012». Уже проанкетували третину кав’ярень та ресторанів. За попередніми результатами, наліпки «Привітне місто», що означають рекомендацію закладу містом у Львові поки що отримали 50 кав’ярень та ресторанів. Нагадаємо, протягом двох місяців у Львові більше ніж 400 закладів громадського харчування отримали листи від Львівської міської  ради в базовими вимогами та рекомендаціями в рамках підготовки до ЄВРО 2012.

Наліпки «Привітне місто» отримують ті заклади харчування, які виконали усі вимоги до Євро-2012. Вимоги було визначено на засіданнях робочої групи «Ресторани»: зокрема, це можливість провести безготівковий розрахунок, привітність персоналу, меню іноземними мовами, якість кухні. Також це доступність туалету для всіх відвідувачів, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою. «Наліпки «Привітне місто» – для тих, хто старається робити послуги для львів’ян і гостей міста кращими. Сьогодні ми мали можливість також побачити людей, які не дуже стараються, але вважають, що в них перфектна послуга…

Ми впродовж трьох місяців працюємо з представниками сфери послуг, ми розіслали їм листи, мали з ними розмови і пробували переконати, що послуги мають бути кращими. Деякі працюють краще, намагаються щось зробити, інші – переконані, що у них все прекрасно. Якщо ситуація не буде виправлена, міська рада буде звертатися у відповідні служби, щоб вони більш ретельно приглянулись до функціонування тих чи інших закладів, – каже директор департаменту Адміністрація міського голови Олег Березюк.

Протягом травня у Львові перевірять всі заклади харчування.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *