ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розміщують близько 110 площин із соціальною рекламою

|

 У Львові протягом лютого на звернення громадських організацій розміщується близько 110 площин (білбордів та сіті-лайтів) із соціальною рекламою. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як повідомили у відділі промоції міста, розміщують рекламу з анонсами заходів, які проходять у Львові. Зокрема, це «Виставка «Дім: століття змін», «Приїзд Ансельма Грюна до Львова», «Презентація книги «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», «Виставка «Золоті скарби зниклих цивілізацій», «Турнір промоції здорового способу життя «Будь сильним!».

Як відомо, 2012 рік у м. Львові оголошено «Роком історії». У рамках цієї програми для популяризації видатних постатей та знакових подій в українській культурі розміщена соціальна реклама «120 років від дня народження Йосипа Сліпого» та «120 років від дня народження Лесі Українки». Крім цього, розміщується програма «Не будь один» – інформація про центри спілкування для людей літнього віку. Реклама «Телефон довіри 15-58» уже традиційно розміщується в зимово-весняний та осінньо-зимовий період, коли люди найбільше потребують, щоб їх вислухали та дали пораду психолога.

Окрім того, встановлюється інформаційна реклама, ініційована Львівським товариством захисту тварин «Міжнародний день стерилізації тварин». У рамках проекту ЛОГО товариства «Рух за життя» розміщена реклама «Не чини аборту! Допоможи своєму малюку розквітнути», у рамках обміну соціальною рекламою з іншими містами України – «Чернігову 1300».

«У березні планується розміщувати рекламу в рамках відзначення пам’ятних дат – «125 років від дня народження Леся Курбаса», «140 років з дня народження Олекси Новаківського», «170 років від дня народження Миколи Лисенка», «Річниця народження Миколи Міхновського». Також, у рамках пропагування здорового способу життя, розміщуватиметься реклама «Шкідливість куріння» та «Духовна програма анонімних алкоголіків», реклама, спрямована на популяризацію спорту у місті «Айкідо Йосінкан» і з нагадуванням про декларування доходів громадян «Задекларуй свої доходи». Загалом, на березень заплановано близько 140 площин», – додала завідувач сектору внутрішньої промоції відділу промоції міста ЛМР Леся Гудима-Місеюк.

 

Фото Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *