ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада жорсткіше боротиметься з паркуванням авто на тротурах

|

Сьогодні рішенням виконавчого комітету ЛМР були внесені зміни до Порядку в’їзду транспортних засобів мешканців міста в пішохідну зону центральної частини Львова. Відтепер паркуватись на тротуарах заборонено категорично, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«У нас були зустрічі керівника Галицької районної адміністрації та начальника Державтоінспекції, і ми дійшли до спільного висновку, щоб більш інтенсивно відпрацювати правила дотримання дорожнього руху в центральній частині міста.

Домовилися також, що до 6 лютого Галицька районна адміністрація спільно із представниками Державтоінспекції проведе зустрічі із мешканцями будинків, які є на пл. Ринок. Такі зустрічі розпочалися позавчора і, як не дивно, виявилося, що паркуються на пл. Ринок, як правило, не мешканці цих будинків, а люди, що працюють навколо і просто їм зручно на пл. Ринок залишати свої автомобілі. Ми домовилися щоб до 6 лютого будуть проводитися зустрічі з мешканцями і на під’їздах до пл. Ринок будуть встановлені додаткові знаки з інформацією про те, що стоянка транспорту заборонена», – зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.

 

Фото Львівський портал

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *