ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортна схема була впроваджена з помилками — Синютка

|

Нова ва схема автобусних перевезень у Львові була впроваджена з помилками, заявив під час відкритого засідання комісії з питань інженерного господарства, транспорту та зв`язку Львівської міськради перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

“Транспортна схема була впроваджена з помилками , зокрема, щодо швидкості впровадження та повноти інформаційного забезпечення” – сказав він. При цьому О.Синютка зауважив, що впровадження транспортної схеми стало полігоном для політичних баталій, в яких забули про людей, котрі цією схемою користуються.

а його словами, прорахунки стосуються того, що є реально замало автобусів, відтак створені проблеми з дотримання графіків. Також він закликав депутатів голосувати за впровадження електронного квитка, бо без нього нова схема не є повною, відтак львів`яни платять більше, за те, що їздять з пересадками.

акож він наголосив, що місто має посилити контроль за перевізниками і водіями і закликав депутатський корпус об`єднатися для досягнення мети — налагодження нормальних транспортних перевезень, а “розбірки” влаштувати вже тоді, як автобуси почнуть нормально курсувати.

За даними начальника управління транспорту і зв`язку Львівської міськради Миколи Жука, зараз контроль за перевезеннями здійснюють 4 працівники управління і 15 волонтерів.

 

Фото Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *