ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська митниця має нового начальника

Львівський портал

|

Сьогодні у приміщенні адміністративного будинку Львівської митниці заступник Голови ДМСУ Віктор Бондар представив особовому складу митниці нового керівника. Згідно з наказом Державної митної служби від 11.02.11, виконувати обов’язки начальника буде радник митної служби першого рангу Микола Харкавий. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці. До цього призначення, з липня 2010 року, Микола Харкавий очолював Хмельницьку митницю. 

Водночас, заступник Голови ДМСУ В. Бондар оголосив наказ Голови ДМСУ, відповідно до якого начальника Львівської митниці Романа Микитюка призначено начальником Вінницької митниці.

Довідка: Микола Харкавий народився 12.11.1968 в с. Свіршківці Чемеровецького району Хмельницької області. Службу в митних органах розпочав 1994 року і пройшов шлях від інспектора митного поста до начальника митниці.

Джерела “Львівського порталу” припускають, що переведення Романа Микитюка у Вінницю скоріш за все спровоковане недавнім скандалом із його заступницею Клавдією Кутикіною, яку затримали працівники СБУ під час отримання хабара від бізнесмена. Крім того, працівники СБУ зняли на відео, які підлеглі пані Кутикіної регулярно давали їй хабарі.

Пікантності ситуації додає те, що К.Кутикіна прийшла до Львова разом із Р.Микитюком, який перед тим працював начальником митниці на Волині.

           

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *