ОСТАННІ НОВИНИ

До дня закоханих у Львові масово розкуповують “Камасутру”

Львівський портал

|

 Ось уже кількадень журналісти нашого видання намагаються придбати шоколадні цукерки у вигляді камасутри у Львівській шоколадній майстерні, але безуспішно. Щоразу на запитання чи є у наявності такі цукерки, продавці-консультанти майстерні відповідають: «На жаль, ні. Цукерки уже розібрали і коли вони знову будуть ми не знаємо».

Такий ажіотаж навколо шоколадної камасутри напередодні Дня Святого Валентина виник після того, як у засобах масової інформації поширилася інформація про те, що шоколадна майстерня у Львові виготовила найоригінальніший подарунок до дня закоханих. Відтак, з самого ранку перед відкриттям майстерні біля закладу збирається велика черга охочих придбати оригінальний витвір шоколадного мистецтва для своїх половинок. Але придбати такі цукерки вдається далеко не всім, бо як розповіли працівники шоколадної майстерні у коментарі «Львівському порталу», на день виготовляють 40-50 коробок, а охочих придбати їх значно більше.

«Ми не сподівалися на такий ажіотаж навколо цих цукерок, тому й не думали виготовити їх завчасно багато. Та й взагалі, за технологією їх важко робити, бо це дуже клопітка робота, яка займає часу. Чи у майстра вийде з першого разу зробити дані цукерки, залежить від температури, від того як вони застигнуть, тощо. Тому в середньому їх за день виготовляють приблизно 40-50 коробок. Але люди цього не розуміють, думають, що ми їх обманюємо, ховаємо для себе, або інших покупців, які попередньо домовилися. Насправді, коли нам приносять уже готові цукерки, ми їх одразу виставляємо на продаж і люди накидаються на них, розбирають по кілька коробок одразу. І тоді знову доводиться чекати по кілька годин на нову партію коробок з камасутрою», – розповіли у майстерні.

Щодо правдивості слів продавців-консультантів про неможливість приховати хоча б одну коробочку оригінальних цукерок видання переконалося і на власному досвіді. Адже кілька разів (підходячи до різних консультантів, або по телефону) журналіст пробував домовитися про те, щоби йому відклали коробочку з камасутрою, але усі навідріз відмовлялися. «Вибачте, ми не можемо вам відкласти цукерки, бо на них є шалений попит. Ми не приймаємо замовлення на них, такий варіант можливий лише після 15 лютого», – відповідали працівники майстерні.

Окрім того, що шоколадну камасутру нереально придбати до дня закоханих, її в принципі і не побачиш на вітрині Майстерні шоколаду. Адже відвідувачами шоколадної крамниці є і діти, тому дану коробку на всезагальний огляд не виставляють.

До слова. На плитках з чорного та білого шоколаду відлиті еротичні пози з всесвітньовідомої книги кохання. Оформлений шоколадний виріб у вигляді книги з однойменною назвою, всередині розташувались вісім плиток шоколаду з відповідними малюнками.

Форми для еротичних цукерок замовляли в Голландії, там же, де й позичили саму ідею. Коштує шоколадна камасутра 80 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *