ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко катається по Львову на рейковому автобусі

Львівський портал

|

Щойно на головному залізничному вокзалі Львова прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко взяла участь в урочистому відправленні першого рейсу нового рейкового автобуса, що відтепер курсуватиме містом. Про це інформує кореспондент «Львівського порталу». 

Разом з прем’єром в урочистостях взяли участь генеральний директор «Укрзалізниці» Михайло Костюк, начальник «Львівської залізниці» Михайло Мостовий, а також голова Львівської ОДА Микола Кміть, голова Львівської облради Мирослав Сеник та мер Львова Андрій Садовий.

Також сьогодні паралельно запустили оновлений міжрегіональний електропоїзд підвищеного комфорту «Львів-Рівне-Львів». Загальна вартість капітального ремонту цього поїзда становить 7 млн грн. Потяг вміщатиме 336 пасажирів і курсуватиме, як і раніше рейковий автобус – двічі на добу.

Власне цей рейковий автобус, котрий використовували на маршруті «Львів-Рівне», відтепер їздитиме Львовом. Він регулярно курсуватиме, сполучаючи спальні райони міста. Передбачено наступні зупинки: Сихів–Персенківка–вул. Княгині Ольги–вул. Коновальця–вул. Городоцька–Головний залізничний вокзал–Палац культури ім. Г.Хоткевича–ст. Підзамче. Рейковий автобус розрахований на 167 місць, з яких 93 для сидіння. Вартість проїзду – 1,5 грн.

Ю.Тимошенко після урочистого відкриття нового маршруту, вирішила переконатися у зручності автобуса й проїхала в ньому кілька зупинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *